dimarts, 12 de març del 2019

3r ESO B: Què penses dels jocs en línia?

Encetem el fòrum de discussió amb un tema tan actual com són els jocs en línia...

Per a què us orienteu un poc ací teniu alguns punts sobre els que construir les vostres opinions:
Jugueu? A què? Quant de temps li dediqueu setmanalment? En quines franges horàries us soleu connectar? Amb quines plataformes? Els considereu positius o negatius i per què?


4 comentaris:

  1. Per a mi els jocs en línia son molt entretinguts, perque tens que aconseguir una série de coses per a guanyar o conseguir alguna cosa. Pero per altra part son perillosos en el sentit de que són adictius i poden fer que et vajes del cap, i aixó pot afectar en moltes coses com per exemple en els estudis, o fins i tot en la teva vida social. També hi ha gent que fa amics mediant aquests jocs i la majoria de vegades no es coneixen, aquest pot tindre conseqüencies com per exemple que l'altre t'estiga enganyant sobre la seua edat, les coses que le gusten, i al final l'altre vol quedar amb tú en un lloc concret per a coneixer-vos i igual es un assasí o violador, i et rapta o fins i tot et mata i no es sap res de tú. Aleshores els jocs en línia poden ser perillosos si no s'utilitzen bé, pero si fas un bon ús, t'ho pases molt bé i t'entretens molt.

    ResponElimina
  2. Per a mi personalment els jocs en línea són la manera perfecta per desconectar de tot el que t’envolta. Jo jugo a vegades als jocs en línea i els meus jocs preferits són el Fifa i el Formula 1. Setmanalment no jugo gaire perquè no en tinc temps per jugar a jocs per culpa del fútbol, dels estudis o quan per exemple agafo el tren ... Només jugo els caps de setmana quan vaig a Barcelona a la meua casa. M’acostumu a connectar per las nits quan els meus amics juguen, per jugar amb ells m'entres parlo amb ells. Jo jugo a la Play Station 4 normalment però alguna vegada també jugo a la Nintendo Switch. Jo els jocs en línea els considero positius perquè es la manera perfecta per passar una estona genial tu sòl o amb amics. Però has de tenir compte en no descuidar-se dels estudis perquè són el més important i pots descuidar-te de fer deures per exemple per jugar a jocs en línea amb els teus amics.

    ResponElimina
  3. Paula Manzano
    Personalment, considere els jocs en línia més roïns que bons. Les raons per les quals pense açò són perquè estos jocs t'evadixen i aïllen de la vida real i creguen una certa addicció en què els juguen. Jo no joc als jocs en línia, però, per exemple, el meu germà fa poc va començar a jugar i li ha afectat negativament. També és veritat que es pot conèixer gent d’altres països mitjançant aquests jocs, però hi han altres formes de conèixer gent més saludables.
    En conclusió, si s’utilitzen moderadament els jocs, poden tindre efectes positius, però si no es controla, pot crear molts problemes en molts aspectes diferents.

    ResponElimina
  4. Jo no joc a estos jocs encara que potser alguna que una altra vegada he arribat a descarregar-me, estos jocs poden ser un mètode de distraccions per a tot tipus de persona però pot arribar a crear un vici per a les persones que ho juguen que és el que volen els creadors i açò pot arribar a ser un problema per això hi ha que tindre cuidar amb el que fem
    Sandra perez

    ResponElimina