dimarts, 12 de març del 2019

3r ESO A: Què penses dels jocs en línia?

Encetem el fòrum de discussió amb un tema tan actual com són els jocs en línia...

Per a què us orienteu un poc ací teniu alguns punts sobre els que construir les vostres opinions:
Jugueu? A què? Quant de temps li dediqueu setmanalment? En quines franges horàries us soleu connectar? Amb quines plataformes? Els considereu positius o negatius i per què?


6 comentaris:

  1. Jo no jugue a eixe tipus de jocs però,em pareixen interessants i entretinguts sempre que sàpies organitzar el teu temps.També has de saber que encara que siga a través d'una pantalla no pots donar dades personals perquè jugues amb altres persones en línia.El més important és que has de saber diferenciar el que és important i el que no,és a dir,primer els estudis i després l'oci.
    Nerea Iznardo

    ResponElimina
  2. Personalment no jugue a jocs en línia perquè m´agrada dedicar el temps a fer unes altres activitats com l´esport.
    Considere que tenen aspectes positius si es fá un bon ús dells. Existeixen jocs en línia que a més d´entretindre són educatius, com per exemple "preguntados" perquè es pot jugar fins en familia.
    Peró, hi ha que tindre en compte que qualsevol joc en línia pot crear adicció. Passar tantes hores davant d´una pantalla es negatiu per a la salut, poc sociable i inclús en alguns casos perillós (perquè no coneixes la persona amb la qual jugues)
    En conclusió, podrien ser un bon passatemps si s´usen adequadament.
    María Veintimilla

    ResponElimina
  3. Des del meu punt del meu punt de vista els jocs en línia són molt importants ja que va dedicar molta part del meu temps jugant-los en el meu cas sobre unes 8/10 hores semanals, en el meu cas els jocs en línia els joc des de la plataforma play station 4 la qual tinc des que tinc 10 anys i des d'eixe moment jugue als jocs en línia encara que els meus pares no han estat sempre d'acord amb què els jugara a mi sempre m'han agradat.

    ResponElimina
  4. Lucía Pardo
    Re: Des del meu punt de vista, aquests tipus de jocs, hi han persones que els agrada jugar i els pot valdre la pena, en canvi una altra gent, preferix passar el seu temps lliure amb els seus amics jugant a jocs de taula o simplement parlant. Jo preferisc jugar o parlar cara a cara amb les altres persones, ja que no jugue a res d'aixó.

    Poden tindre efectes bons, si és un joc per a aprendre o simplement juguem amb precaució de no ser adictes a aquest.
    Però hem de regular les hores dedicades a ells, tant com el consum de les noves tecnologies.
    Lucía Pardo

    ResponElimina

  5. Paula Manzano
    Personalment, considere els jocs en línia més roïns que bons. Les raons per les quals pense açò són perquè estos jocs t'evadixen i aïllen de la vida real i creguen una certa addicció en què els juguen. Jo no joc als jocs en línia, però, per exemple, el meu germà fa poc va començar a jugar i li ha afectat negativament. També és veritat que es pot conèixer gent d’altres països mitjançant aquests jocs, però hi han altres formes de conèixer gent més saludables.
    En conclusió, si s’utilitzen moderadament els jocs, poden tindre efectes positius, però si no es controla, pot crear molts problemes en molts aspectes diferents.

    ResponElimina